Hoe het werkt

Het maken van een campagne met een natuurlijke media is eenvoudig. Natural Media Experts maakt gebruik van verschillende online hulpprogramma's van Google om uw campagne van begin tot eind te plannen en bij te houden (u hebt een Google-account nodig om de hulpprogramma's te gebruiken). Hoge resolutie, met GPS ingesloten foto's worden geüpload naar een fotoalbum, zodat u foto's van uw afdrukken kunt bekijken en downloaden die u misschien wilt gebruiken voor andere communicatiedoeleinden.

Onze prijsstructuur is eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. We kunnen uw ontwerp gebruiken of we kunnen uw berichten voor u ontwerpen. Zodra we weten wat het doel van uw campagne is en hoe lang u het graag wilt laten duren, kunnen we aanbevelen welke techniek het meest geschikt is voor uw behoeften.

Full LifeCycle Dienst

life-cycle-icon-200pix.png

Om aan de hoge normen van gemeenten te voldoen, bieden Natural Media Experts een uniek Full LifeCycle-serviceplan. We plaatsen niet alleen afdrukken, maar we onderhouden deze ook voor de duur van uw campagne en verwijderen deze zodra de campagne voorbij is.

 

Printen onderhouden of verfrissen

Prints zullen na verloop van tijd beginnen te verslechteren. Frisse heldere afdrukken hebben een grotere impact op het publiek omdat de berichten er actueel en relevant uitzien. Wanneer afdrukken beginnen te verslechteren, zien ze er oud uit en kunnen ze de indruk wekken dat het bericht niet langer actueel is. Terugkerend om ze te onderhouden of te verversen, verzekeren ze dat ze relevant blijven en verzekeren ze dat ze blijven voldoen aan de hoge normen van de gemeente.

Degraded print

Degraded print

Print wordt vernieuwd zodat het overeenkomt met de hoge normen van gemeenten

Print wordt vernieuwd zodat het overeenkomt met de hoge normen van gemeenten

Het verversen begint bij het reinigen van elke afdruk, omdat vuil zich op de afdruk ophoopt, waardoor de afdruk vager of versleten lijkt. Niet alle afdrukken zullen beginnen te falen. Sommige hebben alleen wat TLC nodig, zodat ze er weer geweldig uitzien.

Na een paar weken beginnen de afdrukken vies te worden

Na een paar weken beginnen de afdrukken vies te worden

Soms is een goede reiniging alles wat nodig is om de afdruk er weer geweldig uit te laten zien.

Soms is een goede reiniging alles wat nodig is om de afdruk er weer geweldig uit te laten zien.

Afdrukken verwijderen

Zodra de campagne of actie voorbij is, keren we terug om de afdrukken te verwijderen. Afdrukken laten vervagen gedurende een lange periode, iets wat gemeenten niet willen, omdat ze op een gegeven moment op gewone graffiti lijken te lijken in plaats van op stedelijke communicatie. Niet alleen beginnen de afdrukken er slecht uit te zien, maar ze voldoen niet meer aan de normen voor citymarketing.

Remove_01.jpg
Remove_02.jpg

Plan en beheer uw campagne

Proposed-locations.jpg

Plan de campagne

Kies uw locaties door een "punaise" op een kaart te plaatsen of door een voorgestelde selectie van locaties te beoordelen op basis van uw locatiekeuze.

 
Proposed-locations-execution.jpg

Zie de resultaten

Foto's van elke afdruk worden geüpload naar een gedeeld fotoalbum, zodat u ze kunt bekijken en downloaden.

 
Google Photos.jpg

Foto's downloaden

Hoge resolutie, GPS ingesloten foto's worden geüpload naar een online album waar foto's kunnen worden bekeken en gedownload