Natuurlijke Media

Natuurlijke media zijn een verzameling "druktechnieken" die milieuvriendelijke natuurlijke materialen zoals water, zand, klei, krijt, melk en planten gebruiken om berichten te produceren die een lage impact hebben op het milieu terwijl ze een grote impact hebben op het publiek.

Natuurlijke media zijn tijdelijk, zeer doelgericht en kunnen op bijna elk oppervlak worden geprint om de juiste doelgroep op het juiste moment op de juiste plaats te bereiken.

Korte video over natuurlijke media

 
 

Populaire technieken van natuurlijke media

Beursplein_09.jpg

Natuurlijke verf

Natuurlijke verven worden gemaakt van klei, krijt, modder en melk. Ze worden aangebracht met een kwast of roller of op oppervlakken gespoten. Het type natuurlijke verf dat wordt gebruikt, is afhankelijk van hoe lang het bericht moet duren.

Duur: 1 tot 90 dagen

Neem contact met ons op


pick-up-dog-poop-reverse-graffiti-cleaned-advertising-Amsterdam.JPG

Reverse Graffiti

Reverse graffiti is de meest bekende natuurlijke mediatechniek. Met alleen water, een sjabloon en een hogedrukreiniger wordt een afbeelding schoongemaakt op een vies oppervlak. Geen inkt, geen papier, geen plastic of vinyl en het genereert heel weinig afval.

Duur: 1 week tot meerdere maanden

Neem contact met ons op


Thanks_SandBoss_04.jpg

SandBossing

SandBossing combineert gewone zand met natuurlijke bindmiddelen om scherpe verbluffende afdrukken te produceren. SandBossing maakt gebruik van een mengsel van nat zand dat uithardt en zich aan het oppervlak hecht, waardoor een verhoogd beeld ontstaat met hooglichten en schaduwen.

SandPrinting maakt gebruik van een droog SandMix-poeder dat wordt aangebracht op een bevochtigd oppervlak en droogt als een dunne laag verf.

Duur: 2 tot 14 dagen

Neem contact met ons op


Snow_Pas-Op.jpg

Sneeuw en zand stempelen

Sneeuw en zand zijn het perfecte canvas om te printen. Ze laten niets achter, zijn gemakkelijk te printen en maken geweldige inhoud voor uw communicatiekanalen. U kunt gemakkelijk duizend afdrukken per dag printen. Duur: een paar uur tot een paar dagen (afhankelijk van het weer)

Neem contact met ons op


Eneco_Beau07.jpg

Planten

Planten kunnen worden gerangschikt in patronen die onze ogen herkennen als letters en vormen, waardoor ze perfect geschikt zijn voor het produceren van communicatieberichten en bewegwijzering. Levend planten hebben onderhoud nodig. Het hier afgebeelde mos zal slechts een paar weken meegaan. Perfect voor evenementen.

Droge planten en mossen gaan jaren mee. Velen zijn behandeld met brandvertragende materialen.

Duur: 1 week tot meerdere jaren

Neem contact met ons op