Semi-permanente Media

Semi-permanente media zijn perfect voor afdrukken die een paar maanden mee moeten gaan zonder te worden onderhouden of opnieuw te worden afgedrukt. Deze media kunnen worden geplaatst als de temperatuur onder de 10 graden daalt en het oppervlak droog is. 

Verboden-te-parkeren_Beauty_01.jpg

Op oplosmiddel gebaseerde krijtverf

Krijtverf op oplosmiddelbasis droogt snel en is ideaal bij temperaturen onder de 10 graden Celsius. Hoewel het gebruikte krijt een milieuvriendelijk materiaal is, zijn het toedieningssysteem (wegwerpspuitbussen) en de solvent-drijfgassen niet zo milieuvriendelijk.

Duur: 2 - 4 maanden

Neem contact met ons op


Safety-barrier_2_Beauty01.jpg

Vinyl stickers

Vinylstickers zijn flexibel en duurzaam. Ze zijn het meest geschikt voor gebruik op verticale oppervlakken of indoor op horizontaal. Een UV-beschermende film helpt kleuren vet en helder te houden. Vinylstickers zijn betaalbaar en kunnen zonder veel moeite worden verwijderd.

Duur: 4 tot 6 maanden

Neem contact met ons op


Asfalt-stickers_North.jpg

Asfaltstickers

Asfaltstickers zijn gemaakt van een dunne laag aluminium bedekt met een kleverige lijm die zichtbaar is wanneer een papieren achterkant wordt verwijderd. Hoewel aluminium recyclebaar is, is de productie van nieuw aluminium energie-intensief en is de hoeveelheid afval die wordt gegenereerd door asfaltstickers hoog.

Neem contact met ons op


Thanks_SandBoss_04.jpg

Harsgebaseerde SandBossing

Eco-vriendelijke, sneldrogende harsen worden gemengd met gewoon zand om zandbossprints te produceren die scherp en robuust zijn. Sandboss-prints drogen droog en hechten zich aan het oppervlak. Kleur kan aan de SandBoss-mix worden toegevoegd. Eenvoudig aan te brengen. Geen zwaar materieel nodig.

Duur: 2 tot 4 maanden

Contact us


Carpet-prints_Kinkerstraat_02.jpg

Spuitverf

Met sjablonen kunt u afbeeldingen maken op bijna alle oppervlakken.

Duur: 2 tot 4 maanden

Contact us